Снимка Булфото, архивСтана ясно, че се налага  правителството да се

...
Снимка Булфото, архивСтана ясно, че се налага  правителството да се
Коментари Харесай

Учителите в Бояджик отказаха да се ваксинират. Борисов праща хора да ги убедят

Снимка Булфото, списък

Стана ясно, че се налага  държавното управление да се намеси и " да посъветва " селски учители да си слагат ваксини, в случай, че е декларирана публично доброволна имунизация в страната и по света. 

Училището в село Бояджик влезе във фокуса на институциите с отхвърли на учителите му да се имунизират.

Нито един от тях не е декларирал това предпочитание, а опасенията за сигурността на имунизацията стигнаха чак до премиера Бойко Борисов.

 
Днес екип, изпратен от него, идва на място в опит да убеди учителите да се имунизират, осведоми bTV.

Персоналът на учебното заведение през днешния ден се приготвяше за връщането на по-големите деца в клас, тече и интензивен ремонт на фасадата.

В учебното заведение има 25 педагози, част от тях към този момент са се срещнали с COVID-19. Всички обаче показаха желание да не се имунизират, тъй като се съмняват в сигурността на имунизацията.

Директорът на учебното заведение Ирина Станчева разяснява, че е признателна за осведомителната акция, която ще се организира измежду преподавателите, тъй като ще получат данни от най-хубавите български специалисти в региона.

„ Това е информация, която е хубаво да я чуеш със личните си уши, тъй като не, че липсва информация, само че тя е доста спорна и това е една от аргументите сътрудниците да се тормозят “, сподели Станчева.

Според нея имунизирането е развой и даже в този момент преподавателите да не желаят, те ще могат да се ваксинират в предстоящ миг.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР